Nieuwsbericht Groepslessen

De afgelopen maanden hebben we een groot deel van onze groepslessen in de tent naast SportPlaza gegeven. Omdat het vroeger donker wordt, de temperatuur daalt en het soms flink regent en het zelfs onweert, hebben we besloten de groepslessen weer binnen te geven op Spinning en de buitenlessen, zoals Bootcamp, Powerwalking en Plaza-Run en Start2Run, na.

Omdat we de veiligheid van jou als sporter belangrijk vinden en de coronamaatregelen in acht blijven nemen, is het aantal deelnemers per les beperkt. De aantallen kunnen per soort les variëren, aangezien de ene les een hogere intensiteit heeft dan de andere les en je bij de ene les meer ruimte nodig hebt dan bij de andere les.

Om iedereen toch zijn of haar favoriete les te kunnen laten volgen, hebben we het lesrooster uitgebreid en worden extra lessen gegeven. Om dit passend te maken in het rooster, worden de groepslessen in de avond van 18:30 uur tot 21:30 uur gegeven. Dit levert ons een extra uur op.

ClubJoy Specials
Naast de uitbreiding van de al bestaande lessen, breiden we het programma ook uit met nieuwe lessen! ClubJoy heeft nieuwe lessen van een half uur ontwikkeld die los van elkaar, maar ook gekoppeld kunnen worden gevolgd. De lessen waar we de uitbreiding mee beginnen zijn ClubJoy HIIT Barbell, HIIT NRG en Booty.
Houd de website en onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws over deze lessen.

In deze LINK tref je het nieuwe groepslesrooster, dat ingaat op 7 september, aan. Waar nodig passen we, naar behoefte en bezetting van de lessen, het rooster aan.

Veel plezier met de nieuwe lessen!
En blijf rekening met elkaar houden.

Met sportieve groet,
Team SportPlaza Ter Apel