Corona Nieuwsbrief november

Vanavond tijdens de persconferentie van onze minister president zijn een aantal extra maatregelen afgekondigd om het aantal coronabesmettingen beter onder controle te krijgen. Een van deze maatregelen is dat er geen groepslessen meer gegeven mogen worden. Deze maatregel duurt minimaal 14 dagen en geldt ook voor SportPlaza. Dit is erg jammer, maar ondanks de voorzorgsmaatregelen die we hebben genomen, begrijpen we dat men met deze maatregel probeert het risico op besmetting nog verder te verkleinen.

De jeugdcircuittraining en de kids Zumba gaan wel door.

Fitness
De fitness blijft gewoon geopend en de eerder genomen maatregelen blijven onverkort van kracht:

 • Sport alleen als je geen klachten hebt (ook huisgenoten moeten klachtenvrij zijn);
 • Houdt 1,5 meter afstand
 • Reserveer het sporten via de Mywellness app (of bel/mail voor een reservering);
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst;
 • Registreer je aanwezigheid met je polsbandje aan de balie;
 • Vergeten te reserveren of je polsbandje vergeten? Meld je bij de balie;
 • Neem een schoonmaak doekje en een flesje schoonmaak middel mee de sportzaal in;
 • Gebruik altijd een handdoek op de apparatuur;
 • Maak de apparatuur na gebruik goed schoon;
 • Gebruik van de kleedkamer is niet mogelijk;
 • Desinfecteer je handen regelmatig met alcohol (in ruime mate aanwezig);
 • Na het sporten is nazitten niet mogelijk;
 • De horeca is gesloten;

  We hebben de afgelopen periode gezien dat het merendeel van de leden zich goed houdt aan deze maatregelen. Dank daarvoor! Leden die zich niet houden aan de maatregelen spreken we aan.Trainingsschema
  Voor de leden die hun groepsles nu moeten missen, is de mogelijkheid om een trainingsschema te laten maken. Ook bedenken we de komende dagen andere creatieve variaties om het sporten voor iedereen leuk te houden.
  Voor ieder lid geldt: Wil je een trainingsschema of een aanpassing op je trainingsschema? Maak een afspraak aan de balie, telefonisch of per e-mail!We hopen op je begrip voor de genomen maatregelen en je medewerking, want alleen samen kunnen we zorgen voor een veilig sportklimaat!

  Team SportPlaza Ter Apel