Nieuwsbrief Lockdown

Beste sporter, 

Helaas lukt het niet het coronavirus onder controle te krijgen waardoor vanavond, 14 december, een lockdown is afgekondigd van 15 december tot ten minste 19 januari. Deze lockdown geldt ook voor sportclubs wat betekent dat SportPlaza de komende 5 weken gesloten is. Buitenlessen zijn ook niet toegestaan. We balen hier ontzettend van, maar begrijpen dat ingrijpende maatregelen nodig zijn om het coronavirus onder controle te krijgen.

Blijf sporten
Ondanks de sluiting proberen we je wel te blijven steunen in het sporten door online groepslessen aan te bieden via YouTube. Ook zetten we aangepaste trainingen in de Mywellness app.

De huiskamertrainingen zijn onderaan op de homepage/het eerste tabblad van de Mywellness app te vinden. Mocht je een meer specifieke trainingskaart willen? Stuur dan een e-mail naar info@sportplazaterapel.nl

Verder denken we na over challenges om je te helpen je motivatie vast te houden en te blijven sporten. Volg onze Facebookpagina en website voor het actuele nieuws.

We vinden het echt heel vervelend je dit bericht te moeten sturen, we doen als SportPlaza niets liever dan jou je sportplezier te geven in onze club, maar we kunnen en mogen niet anders. We slaan ons er doorheen!

‘Kop op’ en blijf gezond!

Team SportPlaza Ter Apel