Nieuwsbrief januari 2021

Beste sporter,

Het nieuwe jaar is alweer een maand oud en we hebben onze sportschool helaas niet mogen openen op 20 januari. Het coronavirus krijgen we maar moeilijk onder controle wat maakt dat de maatregelen zijn verlengd en zelfs zijn aangescherpt.

In de coronaperiode hebben we sporters voorzien van thuis trainingsschema’s, hebben we verschillende challenges en workouts op Facebook uitgebracht en hebben we verschillende groepslessen opgenomen die beschikbaar zijn op ons YouTube kanaal. Ook zijn er volop trainingsvideo’s beschikbaar op de Mywellness app.

Verder gebruiken we deze periode ook voor iets positiefs. We voeren verschillende onderhoudsklussen uit. Zo zijn een aantal muren gesausd, zijn deuren, kozijnen, plinten en de bar geverfd en wordt er groot onderhoud aan de spinningfietsen gedaan. Om kosten te besparen, worden de TL lampen de komende tijd vervangen voor LED buizen. Wanneer we onze sportschool binnenkort weer mogen openen, is alles weer spic en span!

We zijn onze leden erg dankbaar dat ze lid blijven en de contributie door blijven betalen! Dit maakt dat SportPlaza blijft bestaan en dat we straks, na de lockdown, een mooie frisse sportschool hebben waar weer volop gesport kan worden.

We hopen dan ook dat we een beroep op je loyaliteit mogen blijven doen en vragen we de incasso de contributie voor de maand februari niet te storneren.

Er is licht zichtbaar aan het einde van de tunnel. Er is inmiddels begonnen met vaccineren en het aantal dagelijkse nieuwe besmettingen daalt gestaag. Ook zijn de eerste versoepelingen in zicht. Dit zijn signalen die ons positief stemmen en hoop geven dat we binnen afzienbare tijd weer open mogen en je weer mogen ontvangen in onze opgefriste sportschool.

Voor nu: Blijf gezond! Tot snel!

Team SportPlaza Ter Apel