Nieuwsbrief maart 2021

Er worden kleine stapjes gemaakt in de versoepeling van de corona maatregelen. Het liefst hadden we gemeld dat we onze sportschool weer helemaal mogen openen, dat is helaas nog niet het geval. Er is wel ruimte gekomen voor jeugd en volwassenen tot 27 jaar. Zoals je misschien al op onze Facebookpagina hebt gelezen, bieden we een aantal trainingen zoals Plaza Run (hardlopen), Plaza Start 2 Run (hardlopen voor beginners), Bootcamp, circuittraining en kids Zumba aan. Bekijk onze Facebookpagina en de Mywellness app voor het actuele aanbod. Vergeet niet te reserveren via de Mywellness app of de mail. Heb je een vriend of vriendin die ook graag mee wil doen met de trainingen? Gezellig! Meld hem of haar wel even aan.

Ook blijven we thuis trainingsschema’s en online lessen aanbieden. Mocht je een trainingsschema willen, stuur dan een e-mail naar info@sportplazaterapel.nl

Sinds een paar weken hebben we een eigen SportPlaza Team in de wandel-app Ommetje. Wil je ook mee wandelen in het klassement van SportPlaza? Meld je dan via de mail voor de teamcode. Wil je meer weten over Ommetje kijk dan op de website https://www.hersenstichting.nl/ommetje/

Door de versoepeling van de maatregelen is het weer mogelijk gewichtsconsulten te volgen en te meten en te wegen als vanouds. Dat betekent dat VITcare weer is gestart met Vitaal individueel! Wil je op een verantwoorde wijze afvallen? Kijk dan op de Facebookpagina van VITcare of op www.vitcare.nl

Om de mogelijkheden van de versoepeling goed te kunnen benutten en te voorkomen dat we de maatregelen overtreden, hebben we contact met de gemeente: Wat mag wel en wat mag niet? We kijken echt naar de mogelijkheden, maar we willen de grenzen niet onnodig opzoeken of er overheen gaan.

We zijn de leden die hun lidmaatschap blijven betalen erg dankbaar! Zonder jullie houden we ons hoofd niet boven water. We merken wel dat het aantal uitschrijvingen, storneringen en tijdelijke stop verzoeken toeneemt. Daar hebben we wel zorgen over, maar we houden hoop! We doen er alles aan deze lastige periode door te komen en jullie steun helpt daarbij. De incassobatch voor de maand maart is inmiddels verzonden en we blijven hopen op jouw steun!

Houd vol en blijf gezond!

Team SportPlaza Ter Apel