Start SportPlaza Vitaal

Na de coronaperiode weer fit en vitaal worden en verantwoord afvallen?
Doe mee met het bewezen succesvolle programma SportPlaza Vitaal!

In een kleine groep train je 8 weken lang, 1 keer per week gezamenlijk onder begeleiding van een instructeur van SportPlaza en krijg je een trainingsschema.
Bij de gewichtsconsulente van VITcare krijg je iedere week een persoonlijke consult waarin je voedingsadvies en een voedingsschema krijgt. Tijdens de consulten word je tevens gemeten en gewogen om je vorderingen bij te houden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een professionele Tanita bodyanalyser.

Liever niet in een groep trainen?
Het Vitaal programma wordt ook individueel aangeboden. Naast de consulten bij de gewichtsconsulent, krijg je een individueel trainingsschema en word je begeleid bij de oefeningen door een van onze instructeurs.

We starten 5 juni.
Geïnteresseerd? Meld je aan via de mail of aan de balie.
Of kijk voor meer informatie op deze pagina