Nieuwsbrief juni 2021

Beste sporter,

De daling van het aantal coronabesmettingen, ziekhuis- en IC opnames zet door en dat betekent dat de versoepelingen voor sportscholen standhouden. Daar zijn we erg blij mee! De eerste week fitness en groepslessen binnen hebben we achter de rug en wat was dat fijn! Het voelt goed je weer, bijna als vanouds, in onze sportschool te mogen ontvangen, je te begeleiden in de fitness en tijdens de groepslessen. De kleedkamers zijn weer open, de douches mogen weer worden gebruikt en na het sporten kun je weer je (gratis) bakje koffie of thee drinken.

Omdat corona nog niet helemaal is verdwenen, gelden er nog wel een aantal basismaatregelen. De anderhalve meter maatregel is nog van kracht en om ons daar goed aan te kunnen houden, hanteren we nog een maximum van 30 sporters in de fitness en is reserveren verplicht. Ook wordt geadviseerd goed te ventileren en niet aan ‘recirculatie’ van lucht te doen. Dat betekent dat de ramen en deuren openstaan, de afzuiginstallatie op maximaal staat en dat de airco’s helaas niet aan mogen. We zijn op de hoogte dat er sportscholen zijn die zich hier niet aan houden, maar als SportPlaza Ter Apel vinden we het belangrijk de adviezen van de gemeente, NL actief, het RIVM en andere overheidsinstanties op te volgen en we houden ons dus ook aan deze adviezen. Alles gericht op het sporten in onze sportschool zo veilig mogelijk te houden. Mochten de inzichten wijzigen, dan passen wij ons beleid daar direct op aan.

Verruiming openingstijden
Om zo maximaal mogelijk van je sportabonnement gebruik te kunnen maken en om de bezoeken aan onze sportschool zoveel mogelijk te spreiden, hebben we onze openingstijden verruimd! We zijn iedere werkdag (maandag tot en met vrijdag) van 07:00 uur tot 21:30 uur geopend, in het weekend (zaterdag en zondag) zijn we geopend van 09:00 uur tot 13:00 uur.

Zo kun je bijvoorbeeld voor je werk, school of stage sporten en daarna fit en fris gedoucht de dag beginnen!

Bring a Friend actie
Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd, willen we jou vragen nieuwe leden aan te dragen. Als dank krijg je per nieuw aangebracht lid, in de maand juni of juli 2021, een maand gratis sporten! Laat het aan te brengen lid jouw naam vermelden bij ‘Aangebracht door:…’ op het inschrijfformulier. Heb je al een nieuw lid aangebracht na de heropening? Laat het ons weten en dan verwerken we dat zo spoedig mogelijk.

Mocht je toe zijn aan een nieuw trainingsschema, plan dan een afspraak bij een van onze fitnessinstructeurs. Mocht je niet meer weten hoe een oefening of een toestel werkt? Schroom niet ons om hulp te vragen!

We zijn blij weer een positieve nieuwsbrief te kunnen versturen en hopen dat we de nare coronaperiode snel en helemaal kunnen afsluiten.

Tot snel bij SportPlaza Ter Apel!

Team SportPlaza Ter Apel