SportPlaza past openingstijden en groepslesrooster aan

Beste sporter, 

Afgelopen vrijdag zijn door het kabinet nieuwe coronamaatregelen genomen. Dit betekent dat vanaf zondag 28 november bijna alles is gesloten vanaf 5 uur ’s middags. Helaas geldt dit ook voor SportPlaza Ter Apel.

Aangepaste en uitgebreide openingstijden 
We hebben onze openingstijden aangepast.
Van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend van 06:00 uur tot 17:00 uur.
Op zaterdag en zondag zijn we geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Aangepast en uitgebreid groepslesrooster
We hebben de groepslessen binnen de nieuwe openingstijden uitgebreid. We bieden meer lessen in de ochtend en de middag aan. In de bijlage zie je het nieuwe groepslesrooster. Het nieuwe groepslesrooster is ook in de Mywelnnes app te zien.
De wijzigingen gaan in op maandag 29 november.

We hopen met de uitbreiding van de openingstijden en de groepslessen de pijn van de coronamaatregelen te verzachten. Omdat we nu vroeger open gaan, kun je mogelijk voor werk of school gaan sporten. Dit is even wennen, maar gaat je vast lukken!

Wat zou jij willen?
Laat het ons weten als je een goed idee of een wens hebt over de openingstijden of de groepslessen. We proberen hier dan rekening mee te houden.

Reserveer je les of training op tijd
Het is nu extra belangrijk om te reserveren voor je fitnesstraining of groepsles. 
Wil je ’s ochtends om 06:00 uur komen trainen? Reserveer dan de avond voor de training voor 21:00 uur. Zo kunnen wij ons voorbereiden op je komst.

Reserveren kan via de Mywellness app, maar sinds kort ook via de website: https://www.sportplazaterapel.nl/index.php/reserveren/
Uiteraard mag je ook bellen of een e-mail sturen.

Het coronatoegangsbewijs blijft, houd 1,5 meter afstand, een mondkapje is niet verplicht
Het blijft bij binnensporten verplicht om je coronatoegangsbewijs (QR code) bij binnenkomst te tonen. Bij buitensporten is een QR code niet verplicht. Verder vragen we onderling 1,5 meter afstand te houden. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Meer informatie over de coronamaatregelen kun je vinden via deze link:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/vraag-en-antwoord/persconferentie-26-november-2021-in-eenvoudige-taal

Train thuis met een thuis-train-schema of online lessen
Heb je geen Coronatoegangsbewijs en geen zin om buiten te sporten? Train dan lekker thuis met een thuis-train-schema of online lessen! Laat het ons weten via e-mail of WhatsApp. Houd onze Facebookpagina en ons YouTube kanaal in de gaten voor de online lessen.

Tot snel bij SportPlaza!
En… succes met vroeg opstaan

Met sportieve groet,
Team SportPlaza Ter Apel