2 maanden GRATIS toegang tot Fitsnacks.tv!

Beste sporter,

Om je extra van dienst te kunnen zijn en je te ondersteunen bij jouw gezonde actieve levensstijl, kun je vanaf vandaag tevens gebruik maken van FitSnacks.TV. Met deze extra service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

Indien je via onze club al gebruik maakt van FitSnacks.TV en reeds een account hebt, lees dan toch even verder want voor jou volgt ook belangrijke informatie inclusief een nieuwe toegangscode om gebruik te kunnen blijven maken van FitSnacks.TV.

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone en tv (via Chromecast). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training, lifestyle & voeding. Er staan ruim 600 video’s op het platform en deze worden zeer regelmatig aangevuld.

Indien je graag gebruik wilt maken van FitSnacks.TV, maak dan eerst een FitSnacks.TV account aan op je PC of laptop via dit inlogportaal: https://fitsnacks.tv/clubjoy-members en volg nauwkeurig het stappenplan dat je vindt in het PDF-document met instructies in de bijlage.

Registreer jezelf met je eigen e-mailadres, zelf gekozen wachtwoord en gebruik deze unieke clubcode: CJMMBRS-LCKDWN1221

LET OP! Indien je al een Fitsnacks.TV account hebt, dan dien jij ook de nieuwe toegangscode in te voeren. Kies bij stap 2 voor optie B (zie de PDF met instructies in de bijlage).

OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van jouw FitSnacks.TV account met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel de inloggegevens dus niet met derden.

Wij wensen je veel trainingsplezier en vinden het prettig dat we jou, een 24/7 online sportservice kunnen bieden.