Algemeen

SportPlaza bestaat 5 jaar!

Beste sporter, 

SportPlaza Ter Apel bestaat 1 februari 5 jaar!
Op 1 februari 2017 zijn Peter, Simone en Daniella gestart met SportPlaza Ter Apel. Met een fijne groep mensen om ons heen vormen we samen het team SportPlaza. Met het hele team hebben we steeds ons best gedaan onze sportschool steeds een beetje beter, mooier en functioneler te maken.

Zo hebben we onze openingstijden verruimd, is het lessenpakket uitgebreid, hebben we in 2019 nieuwe cardio toestellen en een luxe cablestation aangeschaft en zijn we gaan werken met het Mywellness systeem van Technogym. Als team zijn we vooruitstrevend geweest en dat zijn we nog steeds. Ook nu onderzoeken we voortdurend waar we kunnen verbeteren en dat blijven we doen voor jou als lid van SportPlaza.

We zijn blij met jou als lid en we willen de 5e verjaardag van SportPlaza graag met jou vieren.

We hebben verschillende acties bedacht om nieuwe leden te werven. Ook hebben we een actie voor jou als bestaand lid van SportPlaza. 

Bring a friend actie
Wanneer je een nieuw lid aandraagt, krijg je als dank 1 maand gratis sporten. Op deze manier help je SportPlaza aan nieuwe leden en heb je er zelf ook voordeel bij.

Het aangedragen lid kan op het inschrijfformulier aangeven wie hem/haar heeft aangedragen.

Like, deel en win actie
Op Facebook start vandaag een Like, Deel en Win actie. Hierbij moet je het nieuwsbericht op Facebook, over ons 5 jarig bestaan, liken en openbaar delen op je eigen Facebookpagina.

Onder de deelnemers van de actie wordt 1 maand, 2 maanden en 3 maanden gratis sporten verloot. Doe mee en win!

We houden je op de hoogte van nieuwe acties via e-mail, Facebook en onze website.

Met sportieve groet,

Team SportPlaza Ter Apel