Nieuwsbrief september 2022

Beste sporter,

We hopen dat je een fijne zomervakantie hebt gehad! Vanaf maandag 29 augustus gaan de reguliere openingstijden weer in en hebben we een uitgebreid groepslesrooster.

Handdoek verplicht en toestellen schoonmaken na gebruik
We willen met de start van het nieuwe seizoen een aantal huisregels weer aanscherpen en onder de aandacht brengen. Het gebruik van een handdoek op de toestellen, bankjes en matjes is verplicht. Dit is wel zo hygiënisch voor de sporter die een toestel na jou gebruikt, maar natuurlijk ook voor jezelf. Het schoonmaken van een gebruikt toestel of andere attributen is ook verplicht. Je gebruikt hiervoor het blauwe schoonmaakdoekje die je bij de balie, samen met het flesje schoonmaakmiddel, mee neemt.

Heb je je handdoek vergeten? Meld je aan de balie en je kunt, bij uitzondering, een handdoek van SportPlaza lenen.

Reserveren voor de fitness niet meer nodig
Het is vanaf maandag niet meer nodig en ook niet meer mogelijk om voor de fitnes te reserveren. Je kunt dus zonder reservering komen sporten!

Mochten de omstandigheden het weer noodzakelijk maken, dan voeren we het reserveren voor fitness opnieuw in.

Nieuw groepslesrooster
We hebben een nieuw groepslesrooster dat ook op maandag 29 augustus ingaat. Het lesrooster staat in de MyWellness app en op de website en is te bekijken via deze link: Groepslesrooster en reserveren

Voor de groepslessen is het wel verplicht je aan te melden via de MyWellness app of aan de balie. Mocht je na een aanmelding toch niet kunnen? Meld je dan af.

Cardiotoestellen voorzien van nieuwe trainingsmogelijkheden
Alle cardiotoestellen met touchscreen zijn van nieuwe software voorzien. Met deze update, Technogym Live, zijn er nieuwe mogelijkheden op de cardiotoestellen. Zo kun je les krijgen van een Technogym instructeur via de optie Sessions. Of kun je een training met verschillende oefeningen volgen via de optie Routines. Onder de optie Outdoor zijn nieuwe buitenomgevingen toegevoegd. Uiteraard kun je je eigen schema volgen en kun je via de optie Aangepast een vrije training volgen. Vergeet je niet aan te melden met je polsbandje op de cardio toestellen, zo worden je resultaten in je MyWellness account bijgehouden.

Klik op de link voor de Promo Technogym Live

Hulp bij een nieuw schema
Mocht je hulp nodig hebben om weer in je sport ritme te komen? Of wil je je trainingsschema aangepast hebben aan de huidige situatie en doelstelling? Maak een afspraak voor een trainingscheck en we helpen je weer op weg!

Tot snel in SportPlaza!

Met sportieve groet,
Team SportPlaza Ter Apel