Vitaal programma

Vitaal oktober 2022

Vitaal groep oktober 2022

Verantwoord afvallen en weer Vitaal worden als goed voornemen, na de zomer, of gewoon omdat je het wilt?!

Meld je nu aan voor het succesvolle Vitaal programma van VITcare en SportPlaza!

Na het succes van de vorige edities van SportPlaza Vitaal, start 22 oktober 2022 de volgende editie.

Wat houdt het Vitaal programma in?
In een kleine groep train je 12 weken lang, 1 keer per week gezamenlijk onder begeleiding van een instructeur van SportPlaza en krijg je een trainingsschema.
Bij de gewichtsconsulente van VITcare krijg je iedere week een persoonlijke consult waarin je voedingsadvies en een voedingsschema krijgt. Tijdens de consulten word je tevens gemeten en gewogen om je vorderingen bij te houden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een professionele Tanita bodyanalyser.

Groepsapp
Naast de coaching op de sportschool, word je ook via een afgeschermde groepsapp gecoacht, krijg je informatie over voeding en bewegen en kun je elkaar op de hoogte houden van je vorderingen.

Liever niet in een groep trainen?
Het Vitaal programma wordt ook individueel aangeboden. Naast de consulten bij de gewichtsconsulent, krijg je een individueel trainingsschema en word je begeleid bij de oefeningen door een van onze instructeurs.

Vitaal is een concept waarbij je op een laagdrempelige en begrijpelijke manier wordt ondersteund in het verantwoord afvallen, bewegen en vitaal worden.

Ben je geïnteresseerd?
Neem contact met ons op:

info@VITcare.nl

0599580802
of
0612972060

Vitaal oktober 2022