Onze nieuwe app is klaar!

𝐎𝐧𝐳𝐞 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐚𝐩𝐩 𝐢𝐬 𝐤𝐥𝐚𝐚𝐫!

Bereik sneller geweldige resultaten, thuis, in de sportschool of onderweg, met apparatuur of met je eigen lichaamsgewicht. Een gepersonaliseerd trainingsschema dat zich aanpast aan je vorderingen en met on-demand trainingen.

De huidige ‘My Wellness app’ blijft nog eventjes actief maar zullen wij per 1 september 2024 offline halen. Al je trainingsschema’s worden automatisch overgezet naar de nieuwe Technogym app.

Overstappen is gemakkelijk! Klik op de bovenste tegel in de My Wellness app!

Onze nieuwe app biedt je aanvullende begeleiding om je doelen te bereiken met een gepersonaliseerd trainingsschema ontworpen door onze trainers en een on-demand trainingsbibliotheek. Of je nu fit wilt blijven, je sportprestaties een boost wilt geven of je gezondheid wilt verbeteren, Technogym App heeft altijd de juiste training voor jou…waar en wanneer je maar wilt! Controleer je hartslag en beheer je trainingen vanaf je Apple Watch voor een ‘smart’ ervaring!