Body Shape

Wat is Body Shape?
Body Shape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! Body Shape is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen.

Is Body Shape iets voor mij?
Omdat de oefeningen op ieder niveau uitgevoerd kunnen worden en het tempo minder hoog ligt dan bij veel andere lessen, is de Body Shape les bij uitstek geschikt voor startende sporters of sporters die moeten revalideren. Nu klinkt dit misschien wat suf of saai, maar niets is minder waar! Onderschat de intensiteit van de Body Shape lessen niet. Juist omdat er voor alle oefeningen verschillende opties zijn kun je de les zo zwaar maken als je zelf wil. Een uitdaging voor de beginnende én gevorderde sporter!

Hoe ziet een Body Shape les eruit?
Tijdens een Body Shape les zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Doordat je diverse materialen gebruikt, train je altijd op een gevarieerde manier, waardoor geen enkele training hetzelfde is. Iedere les is in een aantal blokken opgedeeld. Om je spieren op te warmen en blessures te voorkomen, zal je altijd starten met een warming-up.